İddaa kazandıran sistemler : Rest Sistemi Nedir?



Poker oynadıysanız, ya da oynanan bir film izlediyseniz mutlaka "rest" terimini duymuşsunuzdur.


Peki nedir rest?


Pokerdeki anlamıyla elindeki paranın hepsini ortaya koymaktır, eğer elindeki kağıtlar diğer oyuncunun-oyuncuların kartlarından daha iyiyse ortadaki paranın hepsini alırsın, bu konuda kendine - kartlarına - olan güvenini göstermek için de rest yapar, yani elindeki tüm parayı ortaya koyarsın. Neyse poker anlamına daha fazla girmeyelim, demek istediğimi dedim.

Rest sistemi güvendiğiniz bir kupona (daha mantıklı olmak gerekirse güvendiğiniz tek bir maç üzerine) bütün paranızı yatırmanızdır. Bu tür oyunlarda kaybetme lüksünüz olmadığını anlamışsınızdır. Bunun en güzel örneği yola 10 tl'lik bir kasa ile çıkıp, kendinize bir hedef koymanızdır, 100 tl diyelim. Her seferinde tek bir maça bütün kasanızdaki parayı basarsınız, hedefinize ulaşana kadar. Bu sistemle kazancınız inanılmaz hızlı bir şekilde artabileceği gibi bir anlık dikkatsizlikle direk olarak sıfıra da düşebilirsiniz. Bu tür oyunlara rolling bet yani yuvarlanan bahis denir.

Bu türe de ufak bir örnek verelim. Diyelim ki 10 tl ile bu işe giriştiniz ve hedefiniz o 10 tl'yi 1000 tl yapmak. Bu hedefe ulaşmak için isterseniz 2 oranlı 7 tane kupon, isterseniz 5 oranlı 3 kupon, isterseniz 10 oranlı 2 kupon yapabilirsiniz. Ama her zaman dediğim gibi maç sayısını arttırmak ta, oranı arttırmak ta başarı şansınızı düşürür. Ama en azından 10 tl ile başlamıştınız değil mi ☺

Happy Rotter

Biraz yıkıldım ama toparlanıcam

0 yorum: